MAZS Alapítvány, American Jewish Joint Distribution Committee logo
Hírlevél:
Iratkozzon fel e-mail hírlevelünkre, és rendszeresen tájékoztatjuk Önt programjainkról és rendezvényeinkről.

A feliratkozással Ön elfogadja az Adatvédelmi elveket.


Szarvas

Bálint Ház

Narancsliget

Mellrákellen

Hírlevél - adatvédelmi elvek
A www.jaffe.hu domain név alatt elérhető weboldal üzemeltetője:

Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS)
Székhelye: 1075 Budapest, Síp u. 12.
Adószáma: 19664651-2-42

Adatvédelmi elvek

A Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány (MAZS Alapítvány) tiszteletben tartja és - a vonatkozó hatályos jogszabályoknak teljes körűen eleget téve - bizalmasan kezeli azokat a látogatói adatokat, amelyek webstatisztikai elemzés, regisztráció, vagy hírlevélre való feliratkozás során jutottak a birtokába.

Az adatvédelmi elveink kialakítása során az alábbi hatályos jogszabályokat vettük figyelembe:
- A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény;
- Az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt nemzetközi egyezmény kihirdetéséről szóló 1998. évi VI. törvény;
- A Magyar Tartalomszolgáltatók Egyesületének a tartalomszolgáltatásra vonatkozó működési, etikai és eljárási szabályzata, különös tekintettel a személyes adatok és információk kezeléséről és védelméről szóló 2. számú mellékletre.

A MAZS Alapítvány nem küld cookie-kat és csak az IP címet figyeli annak érdekében, hogy felmérje melyik oldalai a leglátogatottabbak. Ezek az IP címek nem kerülnek összekapcsolásra semmilyen személyes adattal, ezért a weboldal látogatói anonimok maradnak.

A MAZS Alapítvány az érintett személy kifejezett és írásbeli engedélye nélkül - nem ad át harmadik személy (más társadalmi szervezet, alapítvány, gazdasági társaság, egyéb gazdálkodó szervezet avagy állami szerv) részére semmilyen személyes adatot.

A jaffe.hu weboldalon a hírlevél szolgáltatásra történő feliratkozás során, az Ön személyes adatai megadásával és az erre vonatkozó hivatkozás kifejezett elfogadásával Ön hozzájárul ahhoz, hogy a jaffe.hu portál fejlesztőjének, üzemeltetőjének és tartalomgondozójának munkatársai a megadott elérhetőségeken kapcsolatba lépjenek Önnel. A feliratkozás során megadott adatokat az Ön mint felhasználó írásbeli kezdeményezésére a törlési igény bejelentésétől számított 3 munkanapon belül töröljük. Esetleges törlési igényét elektronikus levélben a kata.nagy@jdc.hu e-mail címre kérjük eljuttatni.

Hírlevélre való feliratkozáshoz megadott személyes adataikat bizalmasan kezeljük és azokat csak a hírlevél kiküldéséhez, valamint egyedi azonosításra nem alkalmas statisztika készítéséhez használjuk fel. A MAZS Alapítvány harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki, csak az érintett előzetes és kifejezett hozzájárulása alapján. Gondoskodunk arról, hogy ezekhez az adatokhoz jogosulatlanul harmadik fél ne tudjon hozzáférni, megváltoztatni, vagy törölni.

A hírlevél szolgáltatást a látogatók önkéntesen használják. A látogatók tudomásul veszik, hogy a hírlevél szolgáltatás csak az annak igénybe vételére vonatkozó feliratkozás (név és e-mail cím megadása) és jelen adatvédelmi elfogadása után vehető igénybe.

A MAZS Alapítvány által kiküldött hírlevelek mindegyikében lehetőség van a hírlevél szolgáltatás lemondására. A hírlevélről történő leiratkozásra lehetőség van közvetlenül, illetve az egyes hírlevelek alján található mazsa@jdc.hu e-mail címre küldött elektronikus levél útján is.

A MAZS Alapítvány jogi felelősséget nem vállal olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a jaffe.hu webfelülete kapcsolódik, vagy amelyre abban hivatkozás történik.

A jaffe.hu weboldalról további más weblapokra mutató linkek tartalmáért és a személyiségi jogokkal kapcsolatos eljárásaiért felelősséget nem tudunk vállalni.


© Copyright 2010 - MAZS Alapítvány (www.mazs.hu) - Minden jog fenntartva.