MAZS Alapítvány, American Jewish Joint Distribution Committee logo
Hírlevél:
Iratkozzon fel e-mail hírlevelünkre, és rendszeresen tájékoztatjuk Önt programjainkról és rendezvényeinkről.

A feliratkozással Ön elfogadja az Adatvédelmi elveket.


Szarvas

Bálint Ház

Narancsliget

Mellrákellen

Ön is segíthet
Copyright MAZS
Az adományozásról
A zsidó embereknél a segítségnyújtásnak és a jótékonykodásnak hagyományosan fontos szerepe van. Mindig kiemelt figyelmet és energiát fordítottak a közösségi élet megszervezésére, fenntartására és a rászorultak támogatására.

A közvélekedéssel ellentétben Magyarországon ma is számos zsidó család él szűkösen és szorul segítségnyújtásra, támogatásra.

Az Alapítvány főként nemzetközi forrásokból biztosítja szerteágazó szociális tevékenységeinek anyagi hátterét. Ezek a programok a jövőben azonban csak úgy maradhatnak működőképesek, ha a hazai források (magánszemélyek, szervezetek adományai, állami támogatások) is elérhetővé válnak.

Hogyan segíthet?
Online adományozással, banki átutalással, vagy postai csekken történő befizetéssel
Várjuk önkéntesek jelentkezését!
Várjuk önkéntesek jelentkezését!
A MAZS Alapítvány Önkéntes programja várja fiatalok, és olyan segítő szándékúak jelentkezését, akik szívesen végeznének önkéntes munkát akár idős holokauszt túlélők, akár nehéz sorsú családban élő gyerekek érdekében.
Szeretettel várunk minden tettre kész érdeklődőt, aki szeretné szabadidejének egy részét Önkéntes munkával, segítségnyújtással eltölteni.

Jelentkezni lehet az alábbi elérhetőségeken:
Gündert Z. Anikó, Önkéntes program-koordinátor
Telefon: 888-94-69
E-mail cím: gundert.aniko@mazs.hu

A MAZS Alapítvány az alábbi tevékenységekre keres önkénteseket:
- Önkéntes korrepetáló, főleg angol nyelvből, aki heti 1-2 órát foglalkozna a tanulásban elmaradt gyerekekkel. Helyszín: Bálint ház
- Önkéntes sofőr, aki 10-15 fő szállítására alkalmas mikrobusszal vagy akár személyautóval rendelkezik. Alkalmanként Budapest területén belül elsősorban temető látogatására, vagy a zsinagógába történő eljutásban segítené az idős embereket.
- Önkéntes látogató, aki idős, lakásukhoz kötött Holokauszt túlélőket látogat meg Budapesten, 2 hetente egyszer kb. 2 óra, vagy hetente egyszer kb. 1 óra időtartamban.
- Olyan önkéntest, aki a rászorulók lakásában vállalna apróbb javításokat, iparos munkát.

Jelentkezési lap

Név:
Születési év:
Telefonszám:
E-mail cím:
Ezt vállalom:
Gyakoriság:

Online adományozás, banki átutalás, postai csekken befizetés
Adományozzon Ön is a Jaffe Családsegítő Szolgálat által támogatott gyermekek és családok javára! Felajánlásával segíthet, hogy egy rászoruló családnak meleg ételt tudjunk juttatni, vagy játékcsomagot vigyünk egy kisgyermekes családnak.

Minden forint számít, minden felajánlást hálásan fogadunk!
Felajánlások
A Magyarországi Zsidó Szociális Segély Alapítvány Jaffe Családsegítő Szolgálata folyamatosan fogadja felajánlásaikat a rászoruló családok részére. Az Ön által már nem használt, de mások számára még értékes tárgyait továbbadhatja a rászoruló családoknak!
Amiket gyűjtünk:
- baba, gyermek, kamasz ruha, cipő,
- sport-eszközök, játékok, társasjátékok,
- gyermek és ifjúsági könyvek,
- baba-felszerelések.
A fentieken túl egyéb adományokat is szívesen fogadunk, kérjük, amennyiben adományt ajánlana fel, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy felvehessük Önnel a kapcsolatot.
Előre is köszönjük felajánlását!

Név:
Telefonszám:
E-mail cím:
Felajánlás tárgya, mennyisége, a szállítást meg tudja-e oldani:További információk: Jaffe Közösségi Szolgálat munkatársai
Tel: (1) 599-9190


© Copyright 2010 - MAZS Alapítvány (www.mazs.hu) - Minden jog fenntartva.